Стрелба и заплахи в парк "Кайлъка"

Читател разказва за неприятен инцидент

Читател на Plevenutre.bg се обърна към нас, за да разкаже за инцидент, разиграл се на територията на парк "Кайлъка" на 15 юни вечерта. Публикуваме разказа му без редакция.

"Пиша ви, защото ми писна от псевдо-газари, който се мислят за някакъв вид божество! Случката се разигра в парк "Кайлъка", бяхме на разходка с още двама приятели. На прибиране от бригадирската поляна посока "Двете сърнета" ни застигна джип, аз вдигнах ръка и му посочих знака "Забранено е влизането на пътни превозни средства в двете посоки", след което въпросният господин бипна с клаксона и бутна леко едната приятелка, след което джипът спря и изкочиха двама и започнаха да крещят: "К'ви сте вий, че ще ми казвате откъде мога да минавам", и ни нападнаха, разказва Евгени Дайчев.

"След като изкараха пистолет и започнаха да заплашват със смърт, моят приятел успя да избяга по едно време, за да викне полиция. А онези така наречени псевдобаровци започнаха още по силно да крещят: "Ще ви убием, върни се да умреш, с теб е свършено". Мен ме караха да легна на земята с насочен пистолет. Стреля във въздуха, после на разстояние от мен и трети път по дирите на моя приятел. В тяхната кола дори имаше дете, какъв пример е това! Трябва да му се отнемат бащинските права на този психопат. Полицията дойде за около 10 минути и почти веднага ги намериха. Но на хора, които карат подобни джипове, винаги им се разминава. Питам се докога на такива хора ще им се дава власт и беззаконие???".

Ще очакваме подробности около случая и от пресцентъра на МВР в понеделник.