Автокино кани плевенчани във вторник, филмите са "Бензин” и "Никой" (Видео)

Желаещите да присъстват е необходимо да закупят билет предварително или в деня на прожекцията

Автокино ще гостува отново в Плевен на 20 юни, вторник, на паркинга на ресторант "Двете сърнета" в парк "Кайлъка".

Организаторите обявиха, че пътуващото Автокино ще обиколи 11 областни града в периода от 15 до 25 юни. Филмите са отново български – "Бензин" и "Никой", а прожекциите започват в 21:00 ч. и 23:00 ч.

Автокино се гледа от автомобил на екран с големите 5м х 10м и на височина от земята 2м. Звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града изписана на екрана.

Желаещите да присъстват е необходимо да закупят билет предварително или в деня на прожекцията. А местата са ограничени до 50-60 автомобила. 

Вход свободен за хора в неравностойно положение.

********

След 15 години в затвора автомобилен състезател и механик се връща към живота, за да изпълни последното си обещание към убитата си любима. Екшънът, в който основна сюжетна линия е любовта, събира двете красавици Снежана Макавеева и Лиляна Станаилова. Любопитен факт е, че в "Бензин" зрителите ще видят също холивудския актьор Майкъл Медсън и Съли Ерна, фронтмен на хевиметъл групата Godsmack. 

Сценарист: Алексей Кожухаров

Режисьор: Катерина Горанова, Асен Блатечки
В ролите: Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Лиляна Станаилова, Веселин Калановски, Васил Банов, Башар Рахал, Асен Блатечки, Майкъл Медсън, Калин Врачански, Пламен Манасиев, Стефан Щерев, Снежана Макавеева, Съли Ерна
Оператор: Радослав Гочев, Мартин Чичов
Продуцент: Миро Янев, Асен Блатечки

"Никой" е български игрален филм от 2017 година на режисьора Андрей Андонов. Филмът прави дебюта си на 12 март 2017 година на София Филм Фест, а официално тръгва по кината на 7 април 2017. Вера наскоро е загубила баща си и решава да се завърне във вилата му в Родопите. Там я изненадват нейни прители, а в съседство се настанява друга двойка, която желае да изкупи земята на Вера. Заформя се любовен триъгълник.