Обществени пространства ще се косят и през почивните дни - pleven.utre.bg

Обществени пространства ще се косят и през почивните дни

19 юни 2017, 16:51 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Община Плевен

Усилията през тази седмица са насочени към кварталите "Дружба" и „Сторгозия, както и в района на Панорама "Плевенска епопея 1877 год.”

За да се справят с избуялата растителност след честите дъждове, 16-те косачи - 10 на "Паркстрой" ЕООД и 6, назначени от Община Плевен, най-вероятно ще имат нова организация на работа, включваща и почивните дни. Усилията им през тази седмица са насочени към обществените пространства в кварталите "Дружба" и „Сторгозия, както и в района на Панорама „Плевенска епопея 1877 год.”. В тази връзка кметът Георг Спартански апелира собствениците на частни имоти да се погрижат за тяхното окосяване и почистване, за да се извършват паралелно дейностите и видими резултатите навсякъде. Той потвърди, че продължава с личните си проверки за резултатите от косенето и текущите улични ремонти.

От "Паркстрой" ще закупят още четири нови храстореза, вече е избрана и фирма като техен подизпълнител за почистване коритата на реките Гривишка и Тученишка, информират от пресцентъра на общината. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета