Сдружението на сираците организира турнир по "Стрийт фитнес“ в Плевен

Спортна кампания "Ваканция без грижи" ще се проведе през месец юли за осма поредна година

Спортна кампания "Ваканция без грижи" ще се проведе през месец юли за осма поредна година, организирана от Националното сдружение на сираците в България с генералната подкрепа на хотел "Маринела" – София и сдружение "Маринела". Инициативата се подкрепя от общините: Пловдив, Варна, Стара Загора, Монтана с любезното съдействие на: „Симетра“, „Арома“, „Маниа Принт“, „Титан Фитнес“, „Нивеа“, магазин за бижута „Мистик“ – Плевен и хотел „Марица“ – Пловдив. По време на турнирите се очаква да присъстват и кметовете на отделните градове, които ще поздравят участниците.

С провеждането на турнир по "Стрийт фитнес" целта е децата и младите хора да са по често на спортните площадки през лятната ваканция, като деца в неравностойно социално положение ще се състезават заедно с деца от семейна среда и чрез спорта ще създават нови приятелства.

Категориите за участие са: Момчета до 17 годишна възраст, момчета над 17 годишна възраст, момичета над 14 годишна възраст. А всяка събота на месец юли турнир ще се проведе в следните градове: 01.07.2017г. - град Монтана, 08.07.2017г. - град Пловдив, 15.07.2017г. - град Варна, 22.07.2017г. - град Стара Загора, 29.07.2017г. - град Плевен и финал на 02.09.2017г. - град София. Всички победители в отделните категории, спечелили първо място се класират за участие на финал в столицата.