Цял антураж от модни специалисти, блогъри и дизайнери пристига в Плевен

Целта е да се покаже, че модата не е само това, което виждаме на витрините на магазините или на страниците на списанията

Този петък – 23 юни, турнето на Shedd ще спре в Плевен. Целта ма проявата е да се покаже, че модата не е само това, което виждаме на витрините на магазините или на страниците на списанията. Модата може да е навсякъде – като форма да изразим кои сме, с дрехите, които подбираме; като тенденции във всичко, което ни заобикаля – интериор, партита, коктейли… а стилът се изгражда и възпитава!

"Очаквай ни с цял антураж от модни специалисти, блогъри и дизайнери, които ще ти дадат безценни съвети за стил, модни находки и тенденции. VW бусчето на Shedd ще паркира пред общината!", информираха организаторите.

Активностите ще се провеждат от 16 до 21 часа.

Shedd Studio: Научи се как да правиш перфектни снимки с телефона си. Неповторимата Венета, автор на блога EdgyCuts, част от фамозното ни #SheddCrew ще покаже различни тънкости с новия Samsung Mobile Galaxy A3, любезно предоставен от Samsung Bulgaria. Това страхотно технологично бижу може да стане ваше, разберете как като отидете на място.

Shedd Lounge: лекции и презентации

Николай Божилов, автор на бранда NIKOLAY BOZHILOV, е един от най-успешните български модни дизайнери, който ще разкаже какво е базов и куриран гардероб; Какво задължително трябва да присъства в него; Как да изградим модерен и адекватен личен стил; Как да съчетаваме модните тенденции според фигурата си; Тенденции за следващия сезон.

Shedd Worshop: Мариела Скендерова e творец и създател на марките Kipra & Mangoshee by Kipra – чанти и обувки с характер. Мариела ще има свои собствен Направи-си-сам кът, където може да се включиш. Дизайнерката ще покаже лесни трикове как да освежите старите си дънки, тениска, чанта или друга любима своя вещ. Всичко изработено остава за вас! Не забравяйте да си донесете стара, но любима модна придобивка, на която искате да вдъхнете нов живот, и с която да работите.

Ana's Handbag by Ana Dinkova е едно от любимите ни #SheddCrew момичета и от нея ще научите какво е dress code и разшифроване на облеклото за всеки повод; Как да пътуваме леко с малко, но ефективно подбрани дрехи; Как да пазаруваме разумно. Ана ще разкаже и малко за аксесоарите: как да съчетаваме чанта с обувки, както и кои бижута за кои поводи е уместно да носим.

Входът е свободен! Събитието е за лица над 13 години. Лица под 13 години няма да бъдат допуснати.