Тихомир Иванов: Вече имам нова цел и започнах да я преследвам

Плевенчанинът благодари на всички, които го подкрепят

Както вече знаете, Тихомир Иванов за първи път в кариерата си премина гросмайсторската граница от 2.30 м, което е и покрит норматив за участие на Световното първенство в Лондон от 4 до 13 август.

22-годишният плевенчанин изказа благодарност към всички, които го подкрепят, след успеха във Финландия. На официалната си страница във Фейсбук Тишо споделя, че усилената му работа с треньора Георги Гетов ще продължи.

"Благодаря ви за подкрепата, приятели, изключително много се радвам, че успях да дам максимален брой точки 12 на отбора си и то по какъв начин... Личен резултат и покрит норматив за СП Лондон през август.

Кота 230 см вече падна най накрая след толкова усилена работа и опити УСПЯХМЕ!

Искам да благодаря на семейство си, на моите приятели, големи благодарности на треньора ми, който винаги е зад мен, също така на г-н Дачев и всички, които стоят зад името на "Спортен Клуб Свилоза", съотборниците ми от националния отбор, които не спираха да ме подкрепят дори след зимният сезон, когато бях толкова близко до успеха. Също така големи благодарности на нашия физиотерапевт Симоне, който за два дни успя да свърши страхотна работа.

Вече имам нова цел и започнах да я преследвам. БЛАГОДАРЯ ВИ!", написа Иванов в социалната мрежа.