Приключи лагерът на Невяна Владинова в Япония

Парти за довиждане организираха домакините

Дойде и последния ден от първия лагер в Японския град Мураяма, съобщиха от федерацията. Нашата делегация заедно с г-н г-н Кацухико Ягучи, шеф на отдел “Образование за цял живот”, както и отговорник за събитията, свързани с олимпийските игри в Токио през 2020 към общината на град Мураяма, г-н Мори (председател на общинския съвет на Мураяма), доброволците в лагера ROZE CAMP си направиха изключително весело парти.

Домакините се бяха постарали всичко да е на ниво - музика, изискани и здравословни ястия и най-важното - много настроение. Всички заедно пяха песни, българите показаха на японските домакини как се играе хоро, всички играха българки хора, много се забавляваха и смяха.

Японските домакини благодариха на българската федерация по художествена гимнастика и лично на президента Илиана Раева, която бе в основата да се подпише този договор за подготвителни лагери в Япония и още веднъж казаха, че за тяхната община е изключителна чест такива шампиони да изберат тях за своята пред олимпийска подготовка.

От своя страна момичетата и треньорите изказаха огромната си благодарност за невероятното отношение на домакините, за изключителното им гостоприемство и за всичко, което се постараха и направиха, за да бъде този лагер ползотворен, приятен и незабравим. Японските домакини споделиха, че чакат българския национален отбор с нетърпение през следващата година.

Нашата делегация се прибира от Япония в четвъртък, 29 юни, в 9.00 ч. сутринта.