Трима с нерегистрирани МПС-та хвана полицията в Плевенско

Образувани са бързи производства

На 29 юни в РУ-Долни Дъбник е образувано незабавно производство срещу 19-годишен от село Садовец. На същата дата около 09,50 часа в село Садовец е управлявал мотопед "Пежо" без регистрационни табели и не регистриран по надлежния ред. Уведомен е дежурен прокурор при РП - Плевен за престъпление по чл.345, ал.2 от НК. Продължава работа разледващ полицай.

На 29 юни в РУ- Долни Дъбник е образувано незабавно производство срещу 56-годишен от село Крушовица. На същата дата в 10,24 часа в село Крушовица по улица "Георги Димитров" в посока село Садовец служители на РУ - Долни Дъбник спират за проверка  мотопед "Sym jet" без регистрационни табели, който не е регистриран по надлежния ред. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Плевен. За престъпление по чл.345, ал.2 от НК продължава работа разследващ полицай.

На 29 юни в РУ-Кнежа е образувано бързо производство, затова че на същата дата в град Кнежа на улица "Христо Смирненски" е извършена проверка на мотоциклет "Misano", управляван от 17-годишен от Кнежа. Установено е, че младежът управлява МПС, което не е регистрирано по надлежния ред. Уведомен е районен прокурор от РП-Кнежа. За престъпление по чл.345 ал.2 от НК работа продължава разследващ полицай.