Наградиха 93-ма служители на МВР - Плевен за проявена инициативност и постигнати високи резултати

Със заповед на министъра на вътрешните работи са отличени петима души, а други петима получават писмена похвала от Главния секретар на МВР

"Вчерашната ситуация е поредното красноречиво доказателство за добро взаимодействие с ОД на МВР. Познавам повечето от вас и отговорно мога да кажа, че в структурата на дирекцията работят честни, отговорни и почтени хора и много добри професионалисти, които поставят върховенството на закона над всичко”. С тези думи областният управител на Плевен Мирослав Петров се обърна към служителите на ОД на МВР Плевен по повод професионалния им празник на пети юли, информират от областната администрация.

Петров подчерта, че изборът на професионален път в МВР е въпрос на призвание и изрази увереност, че именно това дава сили на служителите да се справят с нелеките отговорности и ежедневните предизвикателства. „Бъдете здрави, щастливи и успешни. Честит празник в аванс!", каза областният управител Мирослав Петров.

По случай празника на МВР - 5 юли, за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения са наградени 90 служители от ОД на МВР – Плевен.

Министърът на вътрешните работи е наградил 5 служители с писмена похвала - началник на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“, началник на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“, началник на сектор „Пътна полиция“, разследващ полицай от отдел „Разследване“, служител от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР - Плевен.  

Главният секретар на МВР е наградил 5 служители с писмена похвала – началник на отдел „Криминална полиция“ комисар Петър Енчев, началник на сектор „Криминална полиция“ при Първо РУ Плевен, началник на сектор Криминална полиция при Второ РУ Плевен, разследващ полицай и служител от сектор „Криминалната престъпност“ при ОДМВР - Плевен. 

Старши комисар Красимир Начев е наградил 80 служители от ОДМВР – Плевен също с „писмена похвала”.

Наградени са и служители от Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - Плевен. Министърът на вътрешните работи е наградил един огнеборец младши инспектор от РСПБЗН - Плевен, главният секретар на МВР - един служител - младши инспектор от РСПБЗН – Плевен и директорът на главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ награждава с писмена похвала един служител – инспектор то РСПБЗН – Гулянци.