Хип-хоп сензацията от Плевенско Диона: Исках да покажа на хората, че и момиче може да рапира

"Ако човек вярва и не спира, ще постигне и невъзможното", смята рапърката от Койнаре

Тя е млада, амбициозна и напориста. Неин идол е Ники Минаж. Денислава Сашова, по-известна като Диона, е само на 22 години, но вече има зад гърби си сериозен опит в римите и фрийстайла. Тя е от град Койнаре, живяла е и в Червен бряг. Твърдо решена е да докаже, че и момичетата могат да рапират. И го прави. Клиповете й са гледани стотици хиляди пъти, а тази година беше отличена и на годишните награди за хип-хоп.

"Не очаквах, че ще ми се случи нещо такова. В началото качвах любителски видеа, защото винаги съм харесвал тази музика и може би исках да покажа на хората, че и момичетата могат да рапират. И с течение на времето хората започнаха да го харесват, да споделят, да коментират.... Започнах да получавам предложения за професионална песен, но се дърпах, може би нямах куража. С течение на времето и интереса, който натрупвах, обаче реших да опитам. След това много ми хареса и усетих, че искам да правя това нещо цял живот. Обикнах го просто!", сподели Диона в "Събуди се" по Нова телевизия.

Тя призна, че много пъти е чувала мнения да не се занимава с това. Получила обаче и много подкрепа от приятелите си. "Хората в началото не вярваха, докато не видяха, че моята любов към тази музика ми помага тя да се осъществи. Вярата... Никога не трябва да се предава човек. Дори да иска нещо невъзможно да направи, стига да вярва и да не спира, то ще се случи", каза чаровната рапърка, която учи "Политология" във Велико Търново. 

Диона има четири песни, а в момента подготвя петото си парче. Плановете й са да направи албум до края на годината и признава, че е много нахъсана да продължи да гони целите си.