Депутатът Владислав Николов отправи питания към министъра на МРРБ за ремонт на две пътни отсечки - pleven.utre.bg

Депутатът Владислав Николов отправи питания към министъра на МРРБ за ремонт на две пътни отсечки

14 юли 2017, 14:28 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Това се случи по време на парламентарния контрол днес

По време на парламентарния контрол днес народният представител от ГЕРБ Владислав Николов отправи две питания към министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков във връзка с лошото състояние на две пътни отсечки на територията на Община Левски.

От трибуната на парламента народният представител Владислав Николов подчерта необходимостта от рехабилитация на републикански път III – 303 от км. 11+480 до км.19+260, гр. Левски, с.Градище. Общата дължина на отсечката е 7,397км. Николов посочи, че асфалтовата настилка в този участък е нарушена и неравна, което е предпоставка за пътно-транспортни произшествия.

"На места, заради големите дупки, разминаването на автомобили е невъзможно”, категоричен бе Николов. В тази връзка народният представител попита министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков дали се предвиждат строителни дейности с цел възстановяване и подобряване на технико-експлоатационните качества на този път и ако такива се предвиждат, в какъв срок и обем ще бъдат реализирани те.

Второто питане на депутата от ГЕРБ Владислав Николов бе за отсечката от път III – 301 от км. 9+347, крайна регулация гр. Левски до км.14+743, с.Асеновци на границата с обл. Ловеч, общо 5,396 км дължина.

"Ремонт на този участък не е правен от 80-те години на миналия век. Заради лошото състояние на пътя нараства и недоволството на хората. На срещите ми с тях в региона много често се поставя искането за цялостен ремонт на пътя”, заяви народният представител Владислав Николов. От трибуната на НС той попита за това далиКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета