Плевен ще е домакин на турнир по стрийт фитнес - pleven.utre.bg

Плевен ще е домакин на турнир по стрийт фитнес

17 юли 2017, 14:37 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg, архив

Събитието се провежда под егидата на Владислав Николов и Йордан Грижов

На 29 юли Плевен ще е домакин на турнир по стрийт фитнес. Състезанието ще се проведе на мобилна станция в "Панорама мол Плевен" от 11.00 до 17.00 часа. Проявата е част от спортната кампания "Ваканция без грижи" на Националното сдружение на сираците в България.

Надпреварата ще протече в три категории - момичета над 14 години, момчета до 17 години и момчета над 17 години. Всеки от участниците ще изпълни двеминутен фрийстайл сет, като след това ще продължат само първите шестима участници с най-висок брой точки. Те ще имат на разположение още 2 минути, за да покажат най-доброто от себе си и да се класират в Топ 3. Първенците ще получат шанс за участие във финалния турнир в София.

Целта на спортната проява е децата и младите хора да бъдат провокирани да са по често на спортните площадки през лятната ваканция, като деца в неравностойно социално положение ще се състезават заедно с деца от семейна среда и чрез спорта ще създават нови приятелства.

Турнирът в Плевен се провежда под егидата на народния представител Владислав Николов и Йордан Грижов, зам. председател на комисията по "Младежки дейности" в общински съвет - Плевен.

Събитието се организира с Генералната подкрепа на хотел "Маринела" София и сдружение "Маринела".


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета