С колело на късмета и големи награди ще бъдат зарадвани плевенчани този уикенд на Картинг пистата

Входът е свободен, забавленията гарантирани

Днес и утре на Картинг писта Плевен ще се проведе Трети кръг от Клубен шампионат "Мир и Дружба Възраждане". Това е третото състезание от началото на сезона, обединяващо състезатели от категория Клас FORMULA и клас KZ-open, а този път са заявили участие и любители в клас BIREL ART.

Тренировките на състезателите започват днес от 09:00, когато те ще карат за квалификация, а още в 11:00 ще бъде първото теглене на "Колелото на късмета". На него имате шанс да спечелите различни екскурзии, любезно предоставени от DARY TRAVEL, парични награди от EUROSTROY-RN и талони за отстъпка от Ин витро-център "Св.Елисавета". След следващите тренировки, отново ще има теглене в 18:00 часа.

Същинското състезание започва в неделя, като програмата предвижда награди и забавления за всички. Teглене с колелото на късмета ще има отново в 11:00,15:50 и 17:20. Отново за публиката ще има и „състезания с велосипеди“ (от 18:20ч.) - една обиколка, като победителят ще спечели Екскурзия за два дни до Рилските езера. Заповядайте и с децата си, за които е играта "Най-добра рисунка с тебешир", разбира се с награда.

В 19:10 е състезанието с механици, като участват по двама механика с количка за картинг, награда е ясно че пак ще има. Преди награждаването в 20:00 часа, ще има едно последно теглене на много награди от Колелото на Късмета!

Очертава се вълнуващ и емоционален уикенд. Заповядайте на Картинг писта Плевен, входът е свободен, забавленията гарантирани!