Пак водачи с нерегистрирани мотопеди в Плевенско

Образувано са бързи производства

На 31 юли в РУ-Долна Митрополия е образувано бързо производство срещу 22-годишен от село Брегаре. На 30 юли 2017 година около 10.00 часа в село Брегаре е управлявал, мотопед  "PGO-pm", без регистрационни табели, който не е регистриран по надлежния ред. Уведомен е дежурен прокурор от РП- Кнежа за престъпление по чл.345, ал.2 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 31 юли  РУ-Кнежа е образувано бързо производство, за това че на 29 юли 2017 година в село Бреница на улица "Георги Димитров" 56-годишен от Плевен е управлявал мотопед "Пиаджо" нерегистриран по надлежния ред. Уведомен е прокурор в РП-Кнежа за престъпление по чл.345 ал.2 от НК. Работа по случая продължава разследващ полицай.

На 31 юли в РУ-Долни Дъбник е образувано бързо производство срещу 20-годишен от село Садовец. На същата дата около 16.00 часа в село Садовец е управлявал  мотопед "Honda" без регистрационни табели. Уведомен е дежурен прокурор при РП - Плевен за престъпление по чл.345, ал.2 от НК. Продължава работа разследващ полицай.