Бог обича смелите! Браво, Неви!

Или как когато правиш каквото трябва, става това, което желаеш

"Невяна Владинова беше истинска стихия днес, игра смело, умно и вдъхновено и успя да спечели пълен комплект медали! В нейната игра се вижда голяма напредък по отношение трудностите с тяло, както и все по-голяма увереност при всяко следващо стъпване на килима", доволни са от ръководството на Българската федерация по художествена гимнастика след тримуфа на красивата плевенчанка в Беларус.

Както вече писахме, прекрасната Неви грабна пълен комплект медали от Световната челъндж купа в Минск. След златото на обръч по-рано днес, Неви взе сребро на бухалки и бронз на лента. Във финала на бухалки нашето момиче получи 18,650, но по-важно е представянето й. За първи път от финала на европейското първенство насам Владинова излезе уверена и това се отрази на чудесното й изиграване.

"До Световното първенство в Пезаро на нашите момичета им предстои още една Световна купа в Казан още следващата седмица, както и много работа, разбира се! Но всички са много вдъхновени от днешния състезателен ден и са уверени, че могат да постигнат много ако играят без грешка!", допълват от федерацията.