Чарли Танев представи "Ракиямен 2" пред десетки малчугани в Плевен

Чарли разказа за това как се създава комикс, за влогърството и за предизвикателството да останеш себе си в един силно комерсиализиран свят

Създателят на видеоканала, достигнал топ 5 по популярност в България, Кристиан Чарли Танев гостува в Плевен на 6 август. Ракиямен или героят, с когото България почти свикна, се срещна с десетки свои почитатели в книжарница "Сиела" в Мол Панорама.

Чарли Танев разказа за това как се създава комикс, за влогърството и за предизвикателството да останеш себе си в един силно комерсиализиран свят, а малко след това раздаде автографи и се снима с почитатели.

В "Ракиямен 2” лъмбърсексуалният мъж е фешън, а естественият външен вид предизвиква подигравки. Ракиямен е поставен пред ново предизвикателство. Залогът е по-висок от всякога, а целта – недостижима. Единствено супергероят и неговият верен спътник Мезе могат да разплетат мистерията – възможно ли е да си кьосе и въпреки това да имаш момичето на мечтите си?

"Ракиямен 2" е на първо място хумор и след това – комикс. С близо 160 хиляди абонати на видеоканала си и с над 60 000 последователи във Фейсбук Кристиан Чарли Танев и художникът на илюстрациите Станислав Дамянов („Просто Спас”) са сред най-успешните и социално ангажирани млади автори.