Красавица от Гулянци с роля в най-мащабния български мюзикъл "Оркестър без име" (Видео)

Звезден състав ще съживи репликите от култовия филм

Красавицата от град Гулянци Диляна Попова се завръща към актьорството. Хубавицата ще е сред звездите в мюзикъла "Оркестър без име". Тя ще влезе в ролята на телефонистката от популярния български филм.

Диляна е завършила средното си образование в техникума по облекло в Плевен. После започва да работи като модел, а след това и като актриса. Позната е на зрителите с ролите си в сериалите "Стъклен дом" и "Революция Z", както и в игралните ленти "Love.net" и "Секс академия: "мъже".

Едни от най-талантливите пеещи и свирещи артисти вече започнаха репетиции на най-мащабния мюзикъл, правен някога у нас. Култовите реплики от "Оркестър без име" по сценарий на великия Станислав Стратиев ще оживеят на сцената на "Арена Армеец“ на 1 ноември.

Освен Диляна Попова, в звездния състав личат имената на Мария Илиева, Станимир Гъмов, Филип Аврамов, Румен Угрински, Стефан Щерев, Николай Урумов, Неделяна Христова – Нел и др. В най-големия мюзикъл, правен някога у нас, специално участие ще имат Георги Мамалев и Катерина Евро.

Диляна Попова блесна и със специално рекламно промо за ролята си: