Плевенчанинът Любо Киров отново с голям концерт в НДК - pleven.utre.bg

Плевенчанинът Любо Киров отново с голям концерт в НДК

14 август 2017, 10:08 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Любо Киров/Facebook

Тази година на емблематичната дата 10 ноември спектакълът ще бъде и кулминацията на националното турне на изпълнителя

Любо Киров отново се качва на голямата сцена в Зала 1 на НДК, за да представи новия си албум "Знам - Най-доброто от Любо Киров". Миналогодишният му супер успешен концерт в НДК се превърна в поп-събитието на годината.

Тази година на емблематичната дата 10 ноември концертът ще бъде и кулминацията на националното турне на изпълнителя.

Любо Киров притежава един от най-красивите гласове в съвременната българска музика и на сцената ще изпълни хитовете си заедно с невероятните музиканти Живко Петров (клавиши), Ангел Дюлгеров (китара), Калин Вельов (барабани и перкусии), LaTiDa (вокали).

Мултимедийната сценография ще потопи публиката в красотата на неговото творчество от последните 16 години.

Текстописец на над 200 хита, композитор, инструменталист, художник, продуцент, Любо е с награди за най-добра група, солов изпълнител и музика, но с живите си концертни и клубни участия пред многохилядна публика, музикантът печели най-ценната награда - признанието и любовта на публиката.

Всичко това дава на Любо Киров статут на истински артист, който с лекота, талант и харизма покорява всяка сцена и рисува новата Вселена, укрепвайки вярата ни в Любовта.

Концертът "ЗНАМ - най - доброто от Любо Киров", който ще се проведе на 10.11.2017 г. в Зала 1 на НДК е с променен начален час и ще започне в 20:00 часа. Заповядайте!


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета