Невяна Владинова впечатли със силни съчетания преди световното първенство

"Мисля, че сме на правилен път, навлизаме все по-добре във форма и до световното ще сме перфектни", каза плевенчанката

Две седмици преди Световното първенство по художествена гимнастика, националният ни отбор - жени и девойки, проведе открита контролна тренировка, информира sportal.bg.

В препълнената зала "Раковски" в столицата вниманието бе насочено към двете ни големи надежди за медали - Невяна Владинова и Катрин Тасева. Двете грации показаха четирите композиции, с които ще преследват силно класиране на шампионата в италианския град Пезаро, който започва на 29 август и ще завърши на 3 септември. 
Плевенчанката изигра съчетанията си без сериозни грешки, с което заслужа похвалите на главния мениджър на отбора - Бранимира Маркова. 

"Разбира се, има какво още да се покаже. Мисля, че сме на правилен път, навлизаме все по-добре във форма и до световното ще сме перфектни. Пожелавам си да имаме късмет и да се върнем доволни.", сподели Неви. 

Индивидуалната надпревара на 35-ия световен шампионат стартира на 30 август и завършва на 2 септември. В първите два дни ще се проведат квалификациите и финалите на отделните уреди, а в третия ден е заложен многобоят.