Невяна Владинова с нови трика за Световното първенство (Снимки)

Плевенчанката е напълно отдадена на Шампионата на планетата, до който остават само 10 дни

Оставaт броени дни до Световното първенство по художествена гимнастика в Пезаро, Италия. Както вече писахме, вчера Невяна Владинова представи 4-те си композиции и някои от новите трика в препълнената зала "Раковски". Катрин Тасева спечели контролното, но и двете с Неви играха много добре!

И при двете се вижда, че вече са напълно отдадени на Шампионата на планетата, до който остават само 10 дни, тренират много отдадено, с желание и огромна отговорност, информират от БФХГ.

"Невяна Владинова - ново, много красиво трико на обръч в сини нюанси и камъни. Много стабилно и мащабно изиграване на обръча от Неви, получи аполдисменти от цялата зала. Топка - ново, много красиво трико на лилави цветя и бял фон. Тук Невяна допусна някои неточности, но успя да се събере и да не допусне това да я разконцентрира за останалите съчетание. На бухлки Невяна игра със старото трико, тъй като новото не е готово все още, имаше изпускане в началото на съчетанието, но втората част беше изиграна с амплитуда и без грешка. На лента новото трико е пъстро, в електрикови жълто-зелени мотиви и пъстри цветя. Неви започна много уверено огнената си лента, но към края допусна някои видими грешки. Като цяло много силна и уверена игра беше спокойна и нахъсана, получиха и се повечето трудности с тяло и с уред", пишат от федерацията по повод изявата на Невяна в контролното.