Силна игра за Невяна Владинова в последното контролно преди Световното първенство

Плевенчанката заминава за Италия в събота

Националният отбор на България (индивидуално) проведе днес своето последно контролно преди Световното първенство в Пезаро (Италия), което започва на 30-ти август. В препълнената зала "Раковски" Невяна Владинова и Катрин Тасева изиграха своите композиции на 4-те уреда и показаха всичките нови трика, с които ще играят на Световния шампионат и ще представят България в индивидуалната надпревара.

Плевенчанката игра много силно и вдъхновено като се постара да покаже своите съчетания в пълния им блясък. Единствено в последното си изпълнение с лента Неви допусна грешка, но се събра и изигра до края композицията си с много настроение. В контролното участваха също и националките на Бразилия и Мексико.

В зала "Раковски" днес беше бившият главен треньор на националния отбор на България Ефросина Ангелова, която работи с националките на Мексико, а днес извеждаше Карла Диас.

Невяна Владинова и Катрин Тасева получиха стрък здравец за късмет от почитателка на художествената гимнастика, която беше в залата, за да гледа контролното.

Невяна и Катрин заедно с българската делегация заминават за Световното първенство в събота, 26 август, ансамбълът ще отпътува малко по-късно, тъй като състезанието при ансамблите е в последните два състезателни дни.