Неви Владинова направи последна подиумна тренировка в Пезаро, справи се отлично (Снимки)

Остават броени часове до старта на на Мондиал 2017 по художествена гимнастика

Остават броени часове до старта на Мондиал 2017 по художествена гимнастика в Пезаро. Последна подиум тренировка преди състезанието за Невяна Владинова и Катрин Тасева - и двете се справиха отлично. Това информираха от БФХГ.

Нашите момичета са спокойни, в страхотна кондиция и са напълно готови да покажат най-доброто, което могат! Сутринта в 10.00 българско време в първия поток с номер 3 стартира Катрин Тасева, а след обяд (16.30 - 17.00) Невяна Владинова.

Утре са квалификациите с обръч и топка, вечерта са финалите на тези уреди, а в четвъртък - същия регламент за бухалки и лента.

В петък първите 24 гимнастички от квалификациите стартират за многобоя и ще играят по 4 съчетания.

Днес подиум тренировката беше пред погледа на президента на ФИГ Моринари Ватанабе и член на Техническия комитет на ФИГ - нашата златна Мария Гигова.

Президентът на БФХГ Илиана Раева е постоянно до Невяна, Катрин и треньорките Бранимира Маркова и Силвия Стойнева. Всички в екип дават последни указания на Неви и Кати, а усмивките по лицата им след тренировката показват, че всички са доволни от постигнатото и показаното.

"Остава само утре да пожелаем късмет на Неви и Кати! С вас сме, момичета! Вярваме във вас и много ви обичаме!", написаха от родната федерация.