Илиана Раева от Пезаро: Умна и класна Невяна! Истински лидер и боец!

"Гордея се с тази невероятна наша гимнастичка, която трябва да е пример за подражание във всяко едно отношение", сподели президентът на БФХГ

Президентът на БФХГ Илиана Раева е неотлъчно до нашите момичета и Бранимира Маркова на Световното първенство в Пезаро. Тя не спира да дава кураж зад кулисите на Невяна Владинова. Ето какво сподели специално за страницата на БФХГ след участието на Неви в квалификациите днес:

"Неви изигра днес една отлична топка и много добър обръч! С всяко изминало състезание тя успява все по-добре да контролира играта си, да владее емоциите си и да се бори докрай за всеки елемент! Огромно израстване има като състезател! Тя чувства огромното напрежение от очакванията към нея, но успява да се мобилизира и да подчини силните емоции. Това е характерно само за големите спортисти и шампиони! През цялото време беше много спокойна на загрявката и излъчваше увереност и желание да се състезава! Огромно удоволствие ми достави да видя как реагираше на някои неточности и колко умно ги отигра по време на съдтезанието! Отличен старт за това тежко състезание! Показа всичко, което трябваше и се пребори за двата финала! Гордея се с тази невероятна наша гимнастичка, която трябва да е пример за подражание във всяко едно отношение на нашите подрастващи състезателки!", коментира Раева.

"Трудното тепърва предстои. След малко започват финалите! Започваме всичко отначало. Много, много тежко състезание, но Неви толкова много заслужава да спечели медал...", допълва тя.