Ивайло Чочев: Всички сме герои (Видео)

"Най-важното е да отидем в Холандия и да покажем същата игра", коментира плевенчанинът

"Не се чувствам герой. Всички сме герои, всички играха добре и се бориха. Чувството е много хубаво и приятно, да вкараш победния гол, и то срещу Швеция, не ги бяхме побеждавали от 50 години. Искам да благодаря на момчетата, които наистина показаха, че с много борба и желание може да върнем хората на стадиона и да ги радваме", коментира Ивайло Чочев, който реализира победния гол за успеха с 3:2 над Швеция в световната квалификация, играна снощи.

"В последните 3-4 мача наистина показваме хъс, желание за борба и да се раздаваме. Същото беше днес, на полувремето си казахме, че можем да спечелим този мач, само трябва да продължим с тази борба, да си помагаме и рано или късно ще дойде победния гол. Играем и за селекционера, и за всички българи, и за нашите имена, за България", каза още Чочев.

"Вече си говорихме с момчетата в съблекалнята и във всички има разочарование от мача с Беларус. Ако бяхме спечелили там, щяхме да имаме много по-големи шансове. Най-важното е да отидем в Холандия и да покажем същата игра като днес. Дали ще спечелим, загубим, или ще вземем една точка, мисля, че не е толкова важно, колкото да покажем хъс и желание, хората да видят, че наистина се раздаваме и искаме да вървим напред", допълни халфът на Палермо.