Достойно представяне: Невяна Владинова седма в многобоя на Световното първенство!

Спорт

01-09-2017, 22:44

Снимка:

БФХГ

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Невяна Владинова грабна бронз на Световното в Италия (Галерия)

Огромни благодарности към красивата плевенчанка за емоциите, които ни подари в тези три дни

С финалите за многобоя завърши надпреварата при индивидуалните състезателки на 35-тото Световно първенство по художествена гимнастика, което се провежда в италианския град Пезаро.

За България участваха Невяна Владинова и Катрин Тасева. Огромни благодарности към двете ни прекрасни момичета за емоциите, които ни подариха в тези три дни!

"Невяна показа своята класа и стил и успя да се пребори за своя първи медал от Световен шампионат! В огромна конкуренция плевенчанката изигра своята композиция на топка по най-добрия начин и грабна бронзовия медал! Неви остана на крачка от медала във финалите на бухалки, където се нареди 4-та, игра и финал на обръч, където се класира на 5-то място", припомнят от БФХГ.

В многобоя състезанието тази вечер протече тежко за Неви като тя допусна грешки, но успя, както тя го може, да събере всичко от себе си и да изиграе един фантастичен обръч в своето последно изиграване, за който получи 18.200 и се класира на 7-мо място в крайното класиране! Това последно съчетание сякаш каза "Аз знам какво мога, а когато направя всичко, аз мога да постигна всичко!".

Великолепна! Невяна Владинова спечели бронзов медал от Световното първенство (Видео)

Прекрасната Неви: Първи медал oт Световно - няма как да не съм щастлива!