Четирима с нерегистрирани мотоциклети хвана полицията в Плевенско

Образувани са бързи производства

На 4 септември 2017 година в РУ - Левски е започнато бързо производство срещу 52-годишен от село Стежерово. На същата дата около 11.00 часа в село Стежерово е управлявал МПС - мотоциклет "Сузуки gsxr", което не е регистрирано по надлежния ред. Уведомен е районен прокурор при РП Левски за престъпление по чл. 345 „б“, ал.2 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 4 септември около 16:30 часа в село Новачене при полицейска проверка е установено, че 78-годишен местен управлява мотоциклет "Лонцин", който не регистриран по надлежния ред. Уведомен е дежурен прокурор при РП- Никопол. Започнато е бързо производство за престъпление по чл.345, ал.2 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 4 септември в 17:00 часа в село Ленково при полицейска проверка е установено, че 19-годишен от Плевен, неправоспособен, управлява мотопед „Ямаха“ с регистрационна табела издадена за мотопед „КТМ-50“. Уведомен е дежурен прокурор при РП - Никопол. Започнато е бързо производство за извършено престъпление по чл.345 от НК. По случая продължава работа разследващ полицай.

На 4 септември в Първо РУ - Плевен е започнато бързо производство срещу 17-годишен от Кнежа. На 2 септември около 16.20 часа в град Плевен на улица "Иван Вазов" е управлявал мотоциклет „Ямаха" без поставена регистрационна табела. От извършена проверка от служители на сектор "Пътна полиция“ е установено, че мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред. Уведомен е прокурор в РП – Плевен. За престъпление по чл. 345 , ал. 2 от НК продължава работа разследващ полицай.