Кой е лекарят, издал епикризата на плевенския прокурор Димитър Захариев? - pleven.utre.bg

Кой е лекарят, издал епикризата на плевенския прокурор Димитър Захариев?

12 септември 2017, 09:50 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    pixabay

Прокуратурата е назначила нова петорна експертиза за здравословното състояние на прокурора с патериците

Продължение на тема от предаването "Разследване" на Нова тв в неделя. Стана ясно как плевенски прокурор с обвинение ходи с патерици, но само в съда. В понеделник прокуратурата разпореди проверка на медицинските му документи.

Видя се обвинения за рекет прокурор под домашен арест, как взема патерица ден преди делото си в спецсъда. По-късно на делото е с две патерици, обявява, че е спукал тазобедрена става и иска от съдиите да го пуснат на свобода, а на същата вечер в Плевен отново е на два крака и мести кофите за боклук пред дома си. Видя се още как депутатът патриот д-р Калин Поповски разпалено уверява, че болният го посрещал с патерици, без да знае, че сме заснели срещите им и патерици няма.

Прокуратурата започна проверка за фалшиви диагнози на Захариев, който се е подложил само веднъж на скенер за ставите. Втори път отказал, заради клаустрофобия. Докато се установи истинска ли е единствената снимка на тазобедрената става, от която тръгва всичко, Нова тв се свързва с плевенския лекар, който я е издал и разчел. Твърди, че е истинска. "Не е спешна, може да се оперира по всяко време. Възможно е да няма болка, масово ходят нормално", каза медикът.

Прокуратурата обаче е назначила нова петорна експертиза за здравословното състояние на прокурора с патериците, а независими от случая лекари се усъмниха в това как може да ходиш нормално със спукана става.

Бойко Първанов е един от свидетелите по делото за рекет, принудителна охрана, палежи и отвличане срещу групата на Куката, Иво Бокса и прокурор Захариев. Той е бивш полицай и бивш управител на "Хард Секюрити 2000". Първанов говори пред камерата на Нова тв за старта на охранителния бизнес на тази група.Коментари (79)

Потребител
Хаидуци
точна информация, за да ни съдействате в организирането на детския форум и ангажирането на хижата, където е предвидена нощувката.
17 септември, 01:07 ч.
Потребител
Конфигурация
Гледали ти колко патриоти яката дупара кой ще я бара
17 септември, 01:03 ч.
Потребител
Румен Сергей
Църква „Благовестие” не е „семеен бизнес”, както лъжливо твърди авторът, а църковно сдружение с идеална цел. Нели Тончева не „претендира”, че има образование по икономика, а наистина го има. И фактът, че на автора му е странна дисциплината, по която г-жа Тончева има магистърска степен, вместо да го смири, го надъхва.
17 септември, 00:53 ч.
Потребител
Гошо
Къде сте бе луди хора тука на никои Маи не му пука наред
17 септември, 00:48 ч.
Потребител
Трансформънс
за но­ва граж­дан­ска фи­гу­ра, за­що­то не­ща­та, кои­то са из­мис­ле­ни до­се­га не са по­ка­за­ли ефи­кас­нос­т. Има­ше мо­мент, в кой­то се смята­ше, че най-доб­ро­то ще бъ­де СЕМ (пре­ди то­ва НСРТ), но виж­да­те, че [ още... ]
17 септември, 00:42 ч.
Потребител
ЦУМ Гейтс
- По­ло­же­ние­то в ре­гио­нал­ни­те ме­дии про­дъл­жа­ва да е дра­ма­тич­но. Връз­ка­та биз­нес-по­ли­ти­ка-ме­дии про­дъл­жа­ва да из­глеж­да ка­то неп­ро­ме­ни­мо ста­тук­во. Та­ка ли е и на на­цио­нал­но рав­ни­ще?
17 септември, 00:42 ч.
Потребител
Киселото мляко е с пари
Не че нещо ама и хляба не е безплатен
17 септември, 00:38 ч.
Потребител
Жоро
А кой ще спре незаконният тутун в буковлък
17 септември, 00:36 ч.
Потребител
Плевен
Е пълен с мангали грабят продават дрога проституират крдът връзват бият и убиват
17 септември, 00:35 ч.
Потребител
Да оставим държавата на
Ромите иначе ами ще си я вземат
17 септември, 00:34 ч.
Потребител
бг
Стоите си в чужбина тука смърди н запръч
17 септември, 00:33 ч.
Потребител
Ебаси филма
На КАТ пръдна не мирише някои може ли да ми каже лекарство
17 септември, 00:32 ч.
Потребител
Бойко е почтен полицай
ТОИ всъщност защо вече не е полицаи някой знае ли
17 септември, 00:31 ч.
Потребител
РЕАЛЕН
Каква е основната причина човек да излезе и да приказва по телевизията замислете се или е жертва или търси жертви този жертва ли е
17 септември, 00:29 ч.
Потребител
Мале кви
Актиори
17 септември, 00:28 ч.
Потребител
Плевен му кажи
Не умира а създава мфиоти
17 септември, 00:27 ч.
Потребител
Крадци мутри
По физиономията личи мутренското
17 септември, 00:26 ч.
Потребител
Jude e plama
Jude sqbfabrikite
17 септември, 00:25 ч.
Потребител
Bylgariq
Koi prodded wsichki fa Riki w plewen
17 септември, 00:24 ч.
Потребител
Bukovlyk
Nor w bukowlyk sme homer edno cigairi ii be sme bash cognitive mi shukaritetni romi
17 септември, 00:24 ч.
Потребител
Elle Leo stand
Koelenkwo stana nemankinti deba Tim empetroiki
17 септември, 00:23 ч.
Потребител
Tips a si powqrwali
Ma sea Trina wqrwt na gospod
17 септември, 00:22 ч.
Потребител
Da how're
Basil lewski e patriot a be mafiot
17 септември, 00:22 ч.
Потребител
Иочко
Как да ви оставя като съм във плен в родната казарма трябва да отида и да браня моята родина
17 септември, 00:21 ч.
Потребител
За кокошка няма прошка
Кокошкаря няма как ще седи в кенефа пак
17 септември, 00:20 ч.
Потребител
Адвокати и процеси
Казвам краи на мерцедеси
17 септември, 00:20 ч.
Потребител
Вържете си червени конци
че да се ра­бо­ти на място в ре­гио­нал­ни­те ме­дии е мно­го жес­то­ко. Ако трябва да се нап­ра­ви не­що съ­щес­тве­но за на­ша­та про­фе­сия, то е да се ви­ди и из­го­во­ри как­ви са пре­жив­ява­ния­та на те­зи хо­ра. [ още... ]
17 септември, 00:18 ч.
Потребител
Волен Сидеров
за но­ва граж­дан­ска фи­гу­ра, за­що­то не­ща­та, кои­то са из­мис­ле­ни до­се­га не са по­ка­за­ли ефи­кас­нос­т. Има­ше мо­мент, в кой­то се смята­ше, че най-доб­ро­то ще бъ­де СЕМ (пре­ди то­ва НСРТ), но виж­да­те, че [ още... ]
17 септември, 00:17 ч.
Потребител
Плевен е най готин град
- Смята­те ли, че има за­що да сме удо­влет­во­ре Всич­ко то­ва мно­го за­мърс­ява об­щес­тво­то. До та­ка­ва сте­пен, че ме­дии­те се прев­ръ­щат в част от де­фек­та на са­мо­то уп­рав­ле­ние. Те не мо­гат да из­мислят ни­що, от тях не произ­ли­за ни­що, кое­то да ре­ши въп­ро­са.
17 септември, 00:14 ч.
Потребител
Плевен е най готин град
- Смята­те ли, че има за­що да сме удо­влет­во­ре­ни от ме­дии­те ни? - Всич­ки въп­ро­си из­жив­яват еди­н зло­по­лу­чен кръг. Да ка­жем - те произ­хож­дат от хо­ра­та, ми­на­ват през ме­дии­те, сти­гат до ели­та и по­не­же [ още... ]
17 септември, 00:13 ч.
Потребител
Марин е велик
Добрите журналисти подбират източниците си на информация според темата, която отразяват. Основната им цел е да намерят най-подходящите и достоверни данни от авторитетни източници.
17 септември, 00:12 ч.
Потребител
Сутениори ли
Журналистите, които искат да вършат задълженията си на високо ниво, трябва да имат смелостта да признават грешките си и да се поправят максимално бързо, пише Шудсънн. Когато даден журналист установи, че е използвал неточна или подвеждаща информация, той или тя веднага [ още... ]
17 септември, 00:11 ч.
Потребител
Иван
Според Шудсън журналистите трябва да се придържат към няколко основни етични правила. На първо място е точността. Имена, адреси и всякаква друга информация трябва да отговаря на действителността и да бъде изписана правилно
17 септември, 00:10 ч.
Потребител
Емил Димитров
Проблемът с фалшивите новини ни предоставя и отлична възможност да си припомним основополагащите елементи на журналистическата. В свой материал за Columbia Journalism Review (CJR) Майкъл Шудсън, социолог, медиен историк и професор в Columbia Journalism School, обобщава отличителните характеристики на качествената журналистика.
17 септември, 00:09 ч.
Потребител
Бойко ама не Борисов
Дискусиите по темата се разгорещиха още повече покрай встъпването в длъжност на новия американски президент Доналд Тръмп и цялостното му агресивно поведение към журнастическата гилдия. Дали ще ги наречем фалшиви новини, неверни новини, лъжи, измислици или пропаганда, [ още... ]
17 септември, 00:08 ч.
Потребител
България е влика
Има съд - въобще няма да коментирам измислици". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламентa и добави: "Само искам да кажа, че няма полицейска служба в света, която да не ме е награждавала с най-високите си ордени, от президентите им, за операциите, които съм ръководил по линия на наркотрафика. Няма такава държава. Не на последно място, особено „Лунна светлина” и подобни, бяха най-добрите в света.", коментира лидерът на ГЕРБ.
17 септември, 00:06 ч.
Потребител
Истина или лъжа
Като свършат смените си по охрана на родното законодателство, служители на МВР от Бургаски регион, хвърлят униформите и се хващат за бухалките. Срещу заплащане те са готови да погазят всякакви закони и особено този, който безпрекословно би трябвало да респектират, а именно – Закона на МВР.
17 септември, 00:04 ч.
Потребител
Хасково
Бъдещата коалиция между ГЕРБ и Патриотите ще излъчи стабилно правителство, убеден е депутатът от партията на Бойко Борисов Тома Биков.
17 септември, 00:01 ч.
Потребител
Народа е като риба мряна
Защо харчим най-много за храна? И още: колко българи си позволиха почивка това лято.

Нова услуга в ресторант „Желание на клиента“ на цена от 2 лева. И още какви сигнали подават туристите във виртуалните приемни на морето. Гост е Димитър Маргаритов от Комисията за защита на потребителите.

17 септември, 00:00 ч.
Потребител
ПСП ДПС
Стоев стана известен с отказа си да разследва депутата от ДПС Делян Пеевски по сигнал на "Протестна мрежа". Тогава той прие, че жалбата на организацията срещу отказа на обвинителя от градската прокуратура Боряна Бецова да разследва Пеевски е неоснователна. Стоев бе и един от двамата прокурори, специално пратени в Пловдив за делото по искане на прокуратурата за отстраняване на Иван Тотев о
16 септември, 23:59 ч.
Потребител
Прокурори
Зам.-шефът на Софийската апелативна прокуратура Йордан Стоев и адвокат Боян Новански са предложени за членове на Висшия съдебен съвет от лидера на "Атака" Волен Сидеров, който сега е съпредседател на Обединените патриоти.Прокуратур
16 септември, 23:58 ч.
Потребител
Има ли умни хора
Млади"В България се живее по-добре, отколкото в Гърция"
Вече не са само гръцките фирми, които масово се "изселват" в съседна България. От репортаж на гръцката телевизия СКАЙ научаваме, че все повече гърци проявяват интерес и към придобиването на българско гражданство.
16 септември, 23:56 ч.
Потребител
Има ли умни хора
Млади хора по 18-20 години, само защото не са могли по един или друг начин да завършат нещо повече от средно образование, стоят и продават в магазини за 1 лев. Какво ще се случи с техния живот след 20 години”, попита той.
16 септември, 23:54 ч.
Потребител
Циганизация
Ние сме бедни поради собственото си незнание на миналото, коментира и Йордан Велчев – историк и писател. Трябва да престанем да водим спорове за това кое как да се нарича отпреди 150 г., каза той, като допълни, че според него това са изкуствени спорове в момент, когато [ още... ]
16 септември, 23:54 ч.
Потребител
Ко каза ко
Вярвам, че правителството трябва да ни чуе. Какъв е проблемът от толкова пари, които се крадат в България, да отделиш 30 милиона да приласкаеш младите, да започнат бизнес? Какъв е проблемът да се дадат по десетина хиляди лева на тези млади хора срещу програма или проект”, запита Апостолова.
16 септември, 23:53 ч.
Потребител
Плевенска панорама
Трябва да престанем да водим спорове за това кое как да се нарича отпреди 150 г., каза той, като допълни, че според него това са изкуствени спорове в момент, когато основна тема трябва да бъде докладът на ЕК за състоянието на съдебната система. Не само ние сме били в империя в продължение на 500 години.
16 септември, 23:51 ч.
Потребител
Мутри или лукови глави
Не можем сами да спасим България, има оторизирана власт, има управляващи, на които народът е повярвал. Ако премиерът Бойко Борисов ни чуе, трябва да направи всичко възможно да тръгне към народа си по-категорично и смело, както и да овладее младите хора, да им предложи покрив.
16 септември, 23:49 ч.
Потребител
Мвр е номер едно
ихомир Стойчев е роден е на 23 февруари 1953 г. в София Завършил е история във ВТУ "Св. Кирил и Методий", слушателски курс в Академията на МВР и политология. Специализирал е управление и овладяване на кризи. Работил е на различни длъжности в МВР, в Националната служба за сигурност и в Централната служба за борба с организираната престъпност. Директор на ЦСБОП през 1991-1992 г. Председател на НААФ (Национален антикриминален и антитерористичин форум).
16 септември, 23:48 ч.
Потребител
Къде е любовта към България
България от 9 мил души стана 6 900 000 души. Населението намалява, намалява драстично, намалява трагично, намалява най-бързо в света и това намаляване води до изчезването на българската нация. Намаляваме с 8,8 промила, което означава с 9 на 1000 души всяка година. Това прави някъде към 65 000 души на година, близо 170 души на ден или 8 души на час. Аз не мога да накарам българските медии да пишат 8 души на час, всички пишат 8 души на ден.
16 септември, 23:47 ч.
Потребител
Къде е Васил Левски
За последните 14 години в България са закрити 764 училища. Това се казва в писмен отговор на бившия министър на образованието Меглена Кунева, получен през последния работен ден на Народното събрание. В същото време са открити 12 нови училища.
16 септември, 23:45 ч.
Потребител
Преди мила родино се е бранела
За "защитено училище" се определят тези, които, ако бъдат закрити, минимум 10 ученици ще трябва да пътуват над 20 км до най-близкото съседно училище, както и тези учебни заведения, които ако бъдат закрити, то неговите ученици няма да могат да се обучават в най-близкото съседно средищно училище заради невъзможност за изпълнение на здравно-хигиенните изисквания.
16 септември, 23:44 ч.
Потребител
Първо мисли после деистеаи
Инвестирай в кредити Вложи част от парите си в кредити на хора, търсещи финансиране, и получавай ежемесечно плащания от тях. peer to peer lending invest Доходността е значително по-добра от тази на банковите депозити. Klear одобрява само хора, способни да изплатят задълженията си. Парите [ още... ]
16 септември, 23:42 ч.
Потребител
Прсета всичките прасета мезета
Според близки до Онтева, връзката й с Давид се крепяла не на любов, а на взаимна изгода. Бучолини имал брак с друга жена, от която има дъщеря и изобщо не смятал да разбива семейството си заради нашата моделка.
16 септември, 23:40 ч.
Потребител
Буков лък най големите
Тука иде реч за цигари
16 септември, 23:38 ч.
Потребител
Плевенска мутра
Дали това не е някой капан за мечки
16 септември, 23:37 ч.
Потребител
Гошо
Плевен си е най мафиотският грат :0
16 септември, 23:36 ч.
Потребител
ГИГЕНЧЕНИН
Нали знамето тоя миро брат му е от гранична полиция и прекарват имигранти през границата тои е див селски бег явно и полячката е такава щом си го фанала за гадже
12 септември, 16:43 ч.
Потребител
Мирослава Гърмен
Вие, г-н Ваташки нямате право да казвате на хората в какво и как да вярват, и да ги клеветите с лъжи и измислици, ако те не вярват, както на вас ви се иска.

Ваташки индоктринира читателите си с постановки, които противоречат на закона и на Конституцията. Свободата на словото и убежденията, и на свободен избор и практика на вероизповедание са защитени както от българската Конституция, така и от Европейската конвенция за правата на човека и основните свободи. Законно и морално е хората, ч

17 септември, 00:59 ч.
Потребител
Миро от ГИГЕН КЛАРИНЕТА
ТОЗИ БОЙКО Е КРАДЕЦ КРАДЕ УНИФОРМИ САШКА ГО ХВАНА
12 септември, 16:40 ч.
Потребител
Гърген
раво да е предубеден и фанатизиран, въпреки че трябва да служи на цялото общество – защо вестникът му не даде право на отговор на засегнатите в случая? Отговорът е прост – тук няма журналистика, а жълта, пошла пропаганда, с която не се цели дебат, дискусия и информация, а злостното очерняне на евангелските християни и техните свещенослужители.
17 септември, 00:55 ч.
Потребител
Умната полякиня
ТОМАШ МРАЗИ МАИКА СИ ЗАЩОТО ДЪЛГИ ГОДИНИ Я КРАДЕ ЧОВЕК НА ИМЕ МИРО ОТ ГИГЕН ТАКА НАРЕЧЕНОТО ЖИГУЛО РОБ НА УРШУЛА ТОМАШ ГО Е БИЛ ДОРИ Е ПОДПИСАЛ ЧЕ НЯМА ДА ГО ПРИБЛИЖАВА ЛЮБОВНИКЪТ НА УРШУЛА МИРОСЛАВ ОТ ГИГЕН,(жигулото)ДЪЛГИ ГОДИНИ ДРАЗНИ СИНЪТ НА УРШУЛА В СЛЕДСТВИЕ НА КОЕТО [ още... ]
12 септември, 16:38 ч.
Потребител
Урната Полостулоп
Свободата на словото и убежденията, и на свободен избор и практика на вероизповедание са защитени както от българската Конституция, така и от Европейската конвенция за правата на човека и основните свободи. Законно и морално е хората, чиито основни права, са потъпкани от държавата, да помогнат на държавните органи да се запознаят със собствените си закони и да не тормозят
17 септември, 00:57 ч.
Потребител
Policai PLEVEN DANS
Tozi BOIKO PYRVANOW E SYSTO TOLKOWA PALAW KOLKOTO OSTANALITE KUKATA GO PREBI OT BOI I GO IZGONI OT SOTA OTDELNO E KRAL OT POLIKINQTA UJ MNOGO ZNAETE PA NISTO NEZNAETE IMA OBVINENIE СРЕЩУ УРШУЛА ПО СИГНАЛ НА СИНЪТ И ТОМАШ ТОНОВ КОЙТО Я ОБВИНЯВА ЧЕ Е ЩЕ УБИЕ ГЕРМАНЕЦА КОЙТО Е НЕВМЕНЯЕМ АЛКОХОЛИК НА ХАПЧЕТА СЛЕД ОПЕРАЦИЯ ТОИ УМИРА ВСЛЕДСТВИЕ НА ТРОМБ [ още... ]
12 септември, 16:34 ч.
Потребител
Манс
Честно ми кажи бате Йоханес какво Пи и колко имаш по литература да ти го тура ма ти сериозен ли си
17 септември, 00:37 ч.
Потребител
Данаил
АИ стига бе ПЛЕВЕН СИ Е ЛУД ГРАД ПЪЛЕН С ДРОГА И УБИИЦИ
17 септември, 00:40 ч.
Потребител
Мургавият принц
Маанета джумбарето Бойко Борисов няма да ви остави
17 септември, 00:41 ч.
Потребител
Олигофрен
Искам да разкажа малко и за тоя фен нека да пиинем по бира. А ТОИ смекчи мутри ще се пребира
17 септември, 00:44 ч.
Потребител
Жоро Игнатов от съдебен спор
Къде е да раздели гарнето щото много лакумници и си мислят само за цици имат контакти с политици а пък всъщност са кумици със аналгитици
17 септември, 00:47 ч.
Потребител
Коя е тази дама рускиня ли е
Кои е този пръч дето се продаде
17 септември, 00:49 ч.
Потребител
Долна кифла
Направи лъжата голяма, направи я проста, повтаряй я непрекъснато, и в крайна сметка ще ѝ повярват. – Адолф Хитлер

Свободно общество и лъжливи журналисти са две несъвместими понятия. Лъжата произвежда заблуда и оттук – тирания и насилие.

17 септември, 00:50 ч.
Потребител
Агнето
Еба го не могат да РЗ декар козъта
17 септември, 00:49 ч.
Потребител
Ловешкия
За съжаление някои от журналистите, призвани да пазят истината, като информират хората безпристрастно и с факти, а не с идеологически парадигми, нямат дори представа за високото си призвание. И това е така, защото са се вживели в ролята си на недосегаеми жреци на формирането на общественото мнение чрез силата на влиянието си.
17 септември, 00:51 ч.
Потребител
Сакъм
За това свидетелства лъжливата и злостна анти-евангелска агитация на бургаския в. “Десант”. Тук посочвам само част от БЕЗСРАМНИТЕ ЛЪЖИ И ИЗМИСЛИЦИ на автора и вестника, като следва да имаме предвид цялостния злонамерен то
17 септември, 00:52 ч.
Потребител
ДАНС
Нищо подобно. На 25 октомври се проведе само едно от поредните заседания на Комисията по делото. Едва след като се изследват всички доказателства и страните пледират по съществото на делото, тогава ще се произнесе Комисията. Непрофесионално и мързеливо отразяване, наред с [ още... ]
17 септември, 00:54 ч.
Потребител
Уж ма на
икога не съм предполагал, че ще има в тази страна , толкова много хора, лесни за елементарно манипулиране. Жал ми е за гореспоменатите. Заслужават си и мутрата -министър-председател и другите отрепки с чалми и сърпове и чукове. Попитайте родителите си, защо СПАХА и се КРИХА 87-ма, 88-ма, 89-та год...
17 септември, 00:59 ч.
Потребител
Мария
суровянски георги банов явор пиргов иван ченчев и други за които имена в момента не се сещам. това не са журналисти,това са "ИЗМИСЛИСТИ" или "ЛЪЖИЗТИ". трябва всеки журналист да отговаря пред закона за всички свои измислици. стига вече комунизъм
17 септември, 01:01 ч.
Потребител
Криси гага
га га
петко суровянски
георги банов
явор пиргов
иван ченчев
и други за които имена в момента не се сещам.
това не са журналисти,това са "ИЗМИСЛИСТИ" или "ЛЪЖИЗТИ".
трябва всеки журналист да отговаря пред закона за всички свои измисли
17 септември, 01:02 ч.
Потребител
Гороцветомиропанаир
пораснали вече бебчовци- колко време/горе-долу/ трябва да суче бебчо от гърдата, за да сметне човек, че е хапнало съкровището!?Моята малка сладуранка е на 2 месеца.Знам, че е индивидуално и зависи от много фактори, но имам нужда от споделен ориентир!До скоро кърмех и от двете гърди, но след прочита на споделено
17 септември, 01:05 ч.
Потребител
Тервел
връзка с организирането му, молим всички ръководители на братски групи по места да ни изпратят информация, относно броя на децата, които могат да участват в него. В заявката отразете и броя на възрастните, които ще ги придружават.
17 септември, 01:07 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета