Най-желаният плевенски ерген ще запали страстите във VIP Brother 2017

В любовният сезон на шоуто ще има изкушения за Цветелин Маринов - Цуни

Както вече писахме, Цветелин Маринов, по известен като Цуни, също ще дели един покрив с българския елит. Той влезе в най-известната Къща на България и ще съжителства във VIP Brother 2017 с  фолк звездите Мария и Сашка Васева, легендарната Маргарита Хранова, музиканта Дани Милев, футболиста Даниел Златков, репортера Даниел Петканов, моделките Джулиана Гани и Александра Богданска, журналиста Антон Стефанов, Ваня Щерева и още няколко популярни личности.

Бизнесменът oт Плевен е най-желаният ерген на България и често е спряган с имената на някои от най-известните ни поп-фолк звезди. Сега обаче, Цуни влезе сам в Къщата и пред него ще има редица изкушения, който ще поставят под въпрос неговия ергенлък.

"В момента съм ерген. Любовта я чакам всеки един момент, дано да се появи. Кандидатки се намират – има набези, но те са по дискотеките. Такъв тип жени не ме интересуват. Известни, неизвестни – ясни са ми всички. Не ме е страх от златотърсачките, надушвам ги. Ако ѝ пусна нещо, например да отидем на почивка до Малдивите или Гърция и тя се съгласи, предполагам, че е златотърсачка. Трудничко е вече, толкова са хитри...", коментира Цуни на влизане в шоуто.

"Обичам подредени жени, преценявам ги по обувките – ако са мръсни, знам, че няма да се получат нещата", допълва 39-годишният земеделец.

"В отношенията си с хората съм доверчив и това е грешката ми. По-скоро имам повече приятелки в момента, отколкото приятели. Приятели няма, всичко е интереси", каза още се за себе си Маринов.