JCI Плевен с инициатива за един по-чист и зелен град - "Остави следа, но правилната" - pleven.utre.bg

JCI Плевен с инициатива за един по-чист и зелен град - "Остави следа, но правилната"

13 септември 2017, 13:47 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Младежката неправителствена организация се включва в кампанията "Да изчистим България за един ден"

Всички харесваме красивата природна гледка, нали? Но колко от нас осъзнават, че всъщност природата не е само гледката през прозореца или мястото, което посещаваме когато искаме да избягаме от градските проблеми и натовареното ежедневие. Природата всъщност е силно интегрирана система, от която зависи нашето оцеляване и здраве.

На 16.09.2017г. JCI Плевен ще се включи в най-мащабната национална доброволческа инициатива "Да изчистим България за един ден"

"Присъединете се към нас и елате заедно да допринесем за това да живеем в един по-чист и зелен град! Нужните материали за почистване (чували, ръкавици и добро настроение) ще са осигурени от нас. Ще ви очакваме в началото на парк Кайлъка в 9.30 часа (на обръщалото на тролеите)", информират от младежката неправителствена организация.

"И тъй като искаме да направим съпричастни с инициативата повече хора, а съответно и повече места да бъдат почистени и красиви, даваме възможност на всеки, независимо къде се намира да се включи в състезанието "Остави следа, но правилната". Всеки изпратил снимки преди и след почистването на избрано от него място ще участва в томбола за две прекрасни награди. Наградите са колие за дамите, предоставено semando.com, а за господата - марков парфюм предоставен от fragrances.bg. Снимките трябва да бъдат изпратени на следния имейл адрес до 17.09 (неделя): office@positive.bg", допълват органзиаторите.

Това е само една от интересните инициативи, които JCI Плевен планира да предложи на жителите на града. Екипът на организацията апелира плевенчани да бъдат активни и да посрещат предизвикателствата с усмивка.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета