В Плевен организират изложение за образование в чужбина

Мисия

13-09-2017, 16:01

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Деца, младежи и родители ще получат безплатни професионални консултации и информация на място

От 16 септември до 01 октомври консултантска къща "Дарби" организира за двадесет и девети пореден път Изложение за образование в чужбина - в градовете София, Плевен, Бургас и Варна.

Това е един от най-големите образователни форуми в страната, който по традиция предлага богата програма от семинари за новостите в света на средното и висшето образование в чужбина, чуждоезиковото обучение, както и индивидуални консултации за избор на училище, вид образователна програма или университет.

"Целта ни е да дадем възможност на повече деца, младежи и техните родители да получат безплатни професионални консултации и информация на място. Ще можете да посетите семинари, обособени в три тематични области: "Висше образование в Европа", "Кариерно развитие" и "Езиков тренинг", както и да проверите нивото на знанията си чрез практически тестове за IELTS (2 компонента) и тестови приемни изпити за водещите университети във Великобритания (BMAT, ELAT, HAT, LNAT, STEP, TSA, UKCAT, MAT, PAT)", информират организаторите. "За първи път по време на изложението може на място да кандидатствате безплатно за университет във Великобритания", допълват те.

Изложението ще бъде в Плевен на 17 септември от 14.00 ч. в хотел "Ростов"