Орлин Горанов и приятелки пеят в Плевен - pleven.utre.bg

Орлин Горанов и приятелки пеят в Плевен

20 септември 2017, 16:15 | plevenutre.bg
  • Билети за концерта се продават на касата на Плевенска филхармония

Любимецът на няколко поколения тръгна на национално юбилейно турне

Орлин Горанов – певец с универсални качества и завладяваща харизма, ще посрещне 60-ия си рожден ден на сцената. Любимецът на няколко поколения тръгна на национално юбилейно турне, като на 21 септември от 20.00 часа ще се проведе и концертът в Плевен. Мястото - летния театър в парк "Кайлъка".

Програмата е специално създадена за личния празник на незалязващата звезда, а идеята и организацията е на „БГ Мюзик къмпани”. Мотото на концертите е „Орлин Горанов на 60 – Златните дуети на България”. Това подсказва, че освен в най-любимите песни от соловия репертоар на певеца, публиката ще го аплодира и в дует.

Нежното присъствие ще бъде представлявано от Кристина Димитрова, с която има три издадени албума и няколко компилации от златни хитове. Съвместно с нея през 1988 г. достигат до първото място в най-популярния телевизионен конкурс до неотдавна – „Мелодия на годината”, селектирал големи хитове.

В юбилейния музикален спектакъл на Орлин запазено място имат и Маргарита Хранова, Тони Димитрова, Мариана Попова. Меломаните ще съпреживеят концертното изпълнение на „Детски спомен”, „Да започнем отначало”, „Изгарящо чувство”, „Още те обичам”, „Само миг”, „Чуй ме” и мн. др. от изминалите 35 години.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета