Наградиха 9 служители РДПБЗН – Плевен за проявена инициативност и висок професионализъм - pleven.utre.bg

Наградиха 9 служители РДПБЗН – Плевен за проявена инициативност и висок професионализъм

13 септември 2017, 22:32 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

"С гордост можем да заявим, че в РДПБЗН – Плевен работят смели и отговорни служители", отбелязва комисар Станислав Атанасов

9 служители на РДПБЗН – Плевен са наградени за проявена инициативност и висок професионализъм при изпълнение на конкретни задачи и по случай професионалния празник, отбелязван на 14-ти септември.

Комисар Станислав Атанасов – директор на РД ПБЗН-Плевен отправи поздравления за професионалния празник.

"С гордост можем да заявим, че в РДПБЗН – Плевен работят смели и отговорни служители, професионалисти, които са способни да взимат бързи и адекватни решения в сложни ситуации. Нашата професия изисква кураж. Тя не търпи колебания и компромиси. Да си служител на РДПБЗН – Плевен е призвание и чест. Верни на служебния си дълг ние работим 24 часа в денонощието. Пожелавам и за напред да проявявате воля, енергия и силен дух. От нас обществото очаква да сме безукорни и безгрешни. Нека усилията, които полагаме, винаги да получават заслужено признание и уважение”

С писмена похвала от министъра на вътрешните работи Валентин Радев са наградени двама служители от РД ПБЗН – Плевен.

С "Писмена похвала" от главния секретар на МВР главен комисар Младен Маринов са наградени трима служители от РД ПБЗН – Плевен. 
С "Писмена похвала" от директора на ГД ПБЗН- МВР главен комисар Николай Николов са наградени трима служители от РД ПБЗН – Плевен. 
Един служител е награден с грамота от административен секретар на МВР Бойко Славчев.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета