БДЖ пуска допълнителни вагони за почивните дни около 22 септември - pleven.utre.bg

БДЖ пуска допълнителни вагони за почивните дни около 22 септември

16 септември 2017, 11:56 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Националният железопътен превозвач въведе предварителна продажба на билети за всички бързи влакове

За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с влак по време на почивните дни около 22-и септември – Деня на Независимостта на България, "БДЖ – Пътнически превози” ЕООД въведе предварителна продажба на билети за всички бързи влакове.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети и седящи места за бързите влакове е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди. По този начин "БДЖ – Пътнически превози” ЕООД дава възможност на своите клиенти да планират предварително своите пътувания, както и своевременно да закупят билет и резервация за седящо място за предпочитания от тях влак.

Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места, която железопътният превозвач вече стартира и ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната до 24-и септември.

Клиентите на "БДЖ – Пътнически превози” ЕООД могат да получат подробна информация на националния информационен телефон 0700 10 200.

За почивните дни по повод Деня на Независимостта на България, "БДЖ – Пътнически превози” ЕООД предвижда да осигури и допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната.

Етикети
БДЖвагони


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета