Цуни проговори за любовните си забежки във VIP Brother (Видео)

"Не съм Цуни на Преслава, просто приятели сме", призна плейбоят от Плевен

Участникът във ВИП Брадър Цуни се разприказва относно връзките си с фолк певиците и други популярни жени, някои от които са в Къщата, съобщава lifeonline.bg. Плевенският плейбой сподели в разговор с журналиста Антон Стефанов:

"Не съм Цуни на Преслава, просто приятели сме. Излизахме в обща компания и защото преди това имах връзка с Елена Паришева и от там ни навързаха. Иначе просто си излизахме не смеех да я припаря. Не предприех никаква крачка, може би мислех, че ми е висока топка. Иначе тя ме е канила в Дубай, на вечери, обеди. Може и да е имала нещо предвид, ама то после се намеси друг човек и станаха патардиите.", твърди бизнесмена.

"С Елена Паришева имахме връзка една година, Ивелин Попов от мен я взе. Той ми беше приятел, започна да й пише тайно и т.н. Ама на мен тогава по-скоро ми се живееше и така стана.", разясни той и продължи: "С последната ми приятелка се разделих, защото имах проблеми с данъчните, смъкнах малко стандарта и тя ме заряза. А с Александра сме си писали само. Тя ме излъга, че си няма гадже, пък се оказа, че си има и заминала при него в Гърция. Иначе е много хубаво момиче, много си я бях харесал."

Цуни сподели, че се е пробвал и при Енджи Касабие. Писал j е, тя не му отговорила и той я изтрил. Това разкри той пред Ваня Щерева.