Новият Динко е от Плевен, плаши с убийства на бежанци

Младежът набира популярност в социалните мрежи с огромната си ненавист към мигрантите

"Готов съм да убивам бежанци. Ако са заплаха за обществото, няма да ми трепне окото." Това заяви 21-годишният плевенчанин Марио Ангелов. Младежът набира популярност в социалните мрежи с огромната си ненавист към мигрантите и мнозина вече го определят като новия Динко, разказва самият той пред вестник "България днес".

"Мразя бежанците по безброй причини. Основното е, че се представят за бежанци, за да получат някакви облаги, а всъщност те са терористи. Ако обичаха родините си, нямаше да бягат от тях и въпреки войните щяха да се бият и да отстояват народността си", обяснява поведението си Марио, а впоследствие разкрива, че има и лична причина.

"Сирийци убиха баща ми. Бил съм малък, когато се е случило в края на 90-те години, и знам малко. Той служеше в българската пехота и е бил застрелян по време на служба. Аз съм кръстен на него. Търся отмъщение заради баща ми. Искам по този начин да дам покой на себе си и на баща ми. Все пак е защитавал България, а никой не помни тези хора."

Марио признава, че все още не е залавял бежанци, но много хора му казват, че е като Динко и го сравняват с делата му. Бил хващал досега само цигани, за "да им даде урок".

Ангелов с гордост споделя, че има свои последователи в родния си град Плевен и други населени места и те харесвали мисленето му.

Целият материал може да прочетете в bgdnes.bg