Бъдещето на Спартак става ясно в понеделник - pleven.utre.bg

Бъдещето на Спартак става ясно в понеделник

30 септември 2017, 11:10 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Ако има спонсор, ще има отбор, коментира кметът Спартански във Фейсбук

Бъдещето на Спартак ще стане ясно в понеделник. Това коментира кметът Георг Спартански във фейсбук групата "Забелязано в Плевен" по повод многобройните запитвания на гражданите какво се случва в отбора и ще го има ли изобщо.

Както вече писахме, мъжкият отбор на Спартак остана без старши треньор и футболисти. Наставникът Бойко Цветков информира, че напуска тима, в който са останали едва 8 от играчите му. Причините за случилото се обясни самият той.

"Повече ще коментирам в понеделник, на пресконференция. Ако има спонсор, ще има отбор. Просто е", коментира Спартански, допълвайки, че ще се заеме лично с проблема.

По информация на football24.bg Момчил Челестинов ще изведе Спартак в неделя срещу Левски от едноименния град. Срещата oт 8 кръг на Северозападната Трета лига е на стадион "Плевен" от 16.00 часа.Коментари (1)

Потребител
СПАРТАК 1919
На Спартански лично аз му обещава много хубави изпълнения! В това число не е само физическа саморазправа ;) Не забравяйте, че има семейство, недвижимо имущество. За Спартачето ще гори в ада ако трябва ! ДА БЪДЕ СМЪРТ МРЪСНА ДА БЪДЕ !
30 септември, 12:15 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета