ГЕРБ ще прави промени в общински структури преди местните избори, сред тях е и плевенската

Tова заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов

Когато една партия две години преди местните избори започва да се подготвя означава, че има места, където трябва да се направят радикални промени. Силата на партията е, когато тя излиза с лицето си и застава зад всяка една политика и личност, която е издигала. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов непосредствено преди да открие седмия университет на СГЕРБ във Варна на тема „Национална сигурност – важен елемент от регионалната и европейската политика на РБ”.

Цветанов анонсира, че предстоят промени в няколко общински структури. "В Добричка и Плевенска област бяха най-слабите резултати, така че е съвсем закономерно една партия, която се стреми да бъде лидер и има огромен потенциал и хора зад себе си, да се правят кадрови промени, за да можем да работим само и единствено в защита на обществения интерес”, допълни Цветан Цветанов.

Той бе категоричен, че ГЕРБ има изключително добър механизъм и партията е натрупала сериозен опит, като добави: „Проследили сме детайлно политическия живот на партията от 2007 г., когато бе участието й в първите избори. Във всеки следващ избор има обновление – както на общинските съветници, така и на кметовете на населени места, на народните представители. В ГЕРБ има необходимия механизъм и реален политически живот” .