Грабят билетите за спектакъла на "Тутурутка" в Плевен (Видео) - pleven.utre.bg

Грабят билетите за спектакъла на "Тутурутка" в Плевен (Видео)

01 октомври 2017, 20:32 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Тутурутка

Спектакълът ще се състои в читалище "Съгласие" на 17 октомври, вторник

Много голям е интересът на плевенчани към предстоящото гостуване на актьорите от емблематичното тв шоу "Тутурутка".

Както вече писахме, легендарните шоумени Венци Куцаров, Иван Чешмеджиев, Милен Минков и Васил Василев тръгват на турне под наслов "ТуТурнето Мизия", като спирката им в Плевен ще бъде на 17 октомври, вторник. Спектакълът ще се състои НЧ "Съгласие 1869" от 20.00 часа, а продажбата на билети вече върви с пълна сила, въпреки че има повече от две седмици до изявата им.

Плевенчани ще се заредят с огромна доза смях - много скечове на живо – добре познати като "Казармата“ и "Учиш ли, бачкаш ли ?", както и съвсем нови. Шоуто ще бъде изпъстрено и с най-големите хитове на групата, сред които "Варна, морето...", "Лятото горещо", "Магазин", Жар птица", "На теслата дръжката" и др. Стенд-ъп комеди и анимация с публиката допълват програмата.

Билетите са на цени 12 и 15 лева и вече са в продажба онлайн и в мрежата на "ТикетПро":

- Магазин "На Тъмно", ул. "Васил Левски" 125 /на "Старата главна"/

- Музикален магазин РУЛИ ООД, Търговски център ''MAXI'', Ул.''Цар Борис III'',ет.2,

- OMV Плевен, кв. "Сторгозия" 76

За допълнителна информация: 0885 91 30 91, 0896 24 57 92

Още за събитието във Фейсбук

Актьорите от "Тутурутка" вече са се изявявали на местна сцена. През далечната вече 2000 г., когато са в апогея на славата си, реализират турне в 18 български града. Тогава несъществуващо вече кино в Плевен се пръска по шевовете за шоуто им.

За съжаление "тутурутките" вече са без чаровната дама в екипа си - Атанаска Вихърова, която загина в катастрофа през 2011 г. Актрисата обаче продължава да е част от историята на шоуто и има специално присъствие по време на спектаклите.Коментари (2)

Потребител
Найден Велев
Ех, няма да забравя края на 90-те и началото на новото хилядолетие. Кабелната телевизийка, нямаше интернет, компютри, фейсбук и т.н. Всяка неделя в 22.22 часа сядахме пред екрана да гледаме тези невероятни народни артисти. "Тутурутка" е цяла епоха! Взех си вече билети и знам, че колкото ще се забавлявам н 17-ти толкова ще ми бъде и носталгично защото ще си спомням за тези отминали хубави години.
02 октомври, 01:09 ч.
Потребител
Начо Културата
Да, ама НЕ. Представлението им беше в кино "Димитър Благоев".
01 октомври, 23:33 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета