Плевенски момчета и момичета отправиха своите послания срещу агресията

Oрганизирахa публично събитие на площад "Възраждане"

Младежи от 9 плевенски училища бяха обучавани на ефективно общуване и решаване на конфликти, как да използват инструменти за дискусии като форум-театър и креативно писане, как да влияят на своите връстници за превенция на прояви на агресия.

Лидерски екип от 24 млади хора организира публично събитие на 30 септември на площад "Възраждане", където младите хора отправиха своите послания за ненасилие, привлякоха успели млади хора като Дули и Мудния от RDMK ,Стефан Данчев  /автори на тв предаването KEEP IT REAL/и  DJДимитри Вълев,  които ги подкрепиха в тяхната кауза  и им помогнаха в създаването на незабравим и пълен с емоции младежки хепънинг. Включиха се мажоретките на Левски и младата певица Марта Карамфилова.Водеща беше Марта Димитрова, която беше младежки лидер и обучител по време на обученията. 

Събитието беше организирано от младежи за младежи на техния език, с музиката, която те харесват, с лицата, които те припознават за свои идоли. В подкрепа на своята кауза "НЕ НА АГРЕСИЯТА! ИЗЛЕЗ ОТ СИВОТАТА НА БЕЗРАЗЛИЧИЕТО! БЪДИ АКТИВЕН!" те разпръснаха цветни прахове, като по този начин потвърдиха посланието на проекта "Отвори очи! Светът е цветен!"