Председателят на Общинския съвет връчи наградата от Националния детски турнир по таекуон - до

Спорт

08-10-2017, 09:24

Снимка:

Общински съвет Плевен

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Победителите получиха отличието на церемония в късния следобед в зала "Спартак“

Отборът на „Калоян - Ладимекс“ – гр. Перник е носителят за втора поредна година на голямата награда от второто издание на Националния детски турнир по таекуон - до за Купа „Плевен“. Победителите получиха отличието на церемония в късния следобед в зала Спартак“ от Председателя на Общински съвет – Плевен Мартин Митев, под чийто патронаж е спортната проява.

„На победителите - честито! Поздравления и за всички участници, защото всички вие се представихте достойно и показахте спортсменски дух“, каза при връчването на голямата награда Мартин Митев. Той пожела успех както на победителите, така и на представителите на останалите 10 клуба, мерили сили в турнира.

Общо над 250 деца на възраст от 8 до 13 години от 11 клуба в страната взеха участие във второто издание на Националния детски турнир по таекуон - до за Купа „Плевен“, организиран от БФ Таекуон – до и Таекуон – до клуб „Атила“ – Плевен, с подкрепата на Община Плевен. Турнирът е част от Спортния календар на БФ Таекуон - до и Община Плевен за 2017 година.