Ивайло Чочев спаси България от резил срещу Люксембург (Видео)

"Не играем добре и нещата трябва да се променят", коментира плевенчанинът

Ивайло Чочев отбеляза изравнителното попадение за българския национален отбор при гостуването на Люксембург (1:1). С него "лъвовете" прекъснаха серията от поражения като гост, но разочарованието при плевенчанина бе факт.

"Прекъснахме серията от загуби. Но този мач е повече разочарование, отколкото да се радваме, че прекъснахме серията от загуби. На почивката си казахме думи, които ще останат само в съблекалнята, но наистина си казахме, че не играем добре и нещата трябва да се променят. Те вкараха гол в първите минути. Това им даде увереност, а ние се стъписахме", коментира Чочев, цитиран от sportal.bg.

"Не е важно дали вкарват халфовете, нападателите или защитниците. Важно е да печелим точки. През второто полувреме доказахме, че можем да играем футбол. Създадохме четири, пет ситуации, но не можахме да реализираме две или три. Мисля, че вкъщи се представихме много добре, а като гост можехме да спечелим три или четири точки повече. Националният отбор отдавна има две лица. Срещу силните играем силно, а където сме фаворити, не се представяме толкова добре”, допълни юношата на Спартак.