В Пордим се проведе информационна среща по повод 10-годишнината от членството на България в ЕС - pleven.utre.bg

В Пордим се проведе информационна среща по повод 10-годишнината от членството на България в ЕС

11 октомври 2017, 09:20 | plevenutre.bg
 • Снимка:
  Община Пордим

 • Снимка:
  Община Пордим

 • Снимка:
  Община Пордим

 • Снимка:
  Община Пордим

 • Снимка:
  Община Пордим

Към срещата проявиха интерес много граждани и представители на културни и образователни институции

По повод 10-годишнината от членството на България в Европейския съюз и предстоящото председателство на страната ни на Съвета на ЕС в заседателната зала на Общински съвет гр. Пордим се проведе информационна среща. Инициативата е на Министерството на Българското председателство в партньорство с Община Пордим. Срещата ще се проведе в рамките на два модула – информационен и културно-творчески.

Към срещата проявиха интерес много граждани и представители на културни и образователни институции на територията на Община Пордим, информират от местната управа.

В първата част от програмата Областният управител Мирослав Петров и заместник – областният управител Татяна Божинова представи презентация, в която бяха представени европейските институции, както и ключовите послания в програмата на ротационното председателство на България в Съвета на ЕС. Във втората част на мероприятието взеха участие ученици от СУ „Свети Свети Кирил и Методий“ град Пордим с преподаване на народна музика и хореография.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета