Супер комедията "Капаро за трима" отново на плевенска сцена! - pleven.utre.bg

Супер комедията "Капаро за трима" отново на плевенска сцена!

11 октомври 2017, 16:29 | plevenutre.bg

Duli и компания обещават много смях и добро настроение

Супер комедията "Капаро за трима" се завръща на плевенска сцена! Това ще се случи на 17 ноември от 19.30 часа в ч-ще "Съгласие", а билетите ще са в продажба още следващата седмица на касата на читалището.

Популярният изпълнител и артист Дулислав Дулев, по-известен като Duli, ще зарадва отново съгражданите си от града на Панорамата с хитовото представление. Заедно с него на сцената ще бъде и добре познатата му музикална половинка - Асен Кукушев, с когото са част от RDMK. В постановката участват още Косьо Лунгов, Станислав Пеев, Ева Демирева, Захари Танев и Поли Маркова. 

Припомняме, че "Капаро за трима" дебютира на плевенска сцена в края на 2016 г. и предизвика истински фурор. През изминалото време представлението бе оценено подобаващо - получи две награди от Балканския фестивал и номинация за най-престижната награда в театъра - АСКЕЕР. Признание, с което могат да се похвалят много малко частни трупи. 

Като горд плевенчанин, Дули никога не забравя родния край и изгаря от нетърпение да се срещне отново с приятели и почитатели на театралното изкуство тук. 

Бизнесмен, боксьор и народен лечител стават жертви на имотна измама и са принудени да съжителстват заедно, докато се опитват да се спасят от подлия хазяин, бившата му жена, агресивен домоуправител-багерист и кокетна съседка. Дали трябва да се спасяват от ситуацията или от самите себе си и на какъв климат вирее южноафриканската фалосовидна папрат? Всичко това може да разберете само, ако гледате "Капаро за трима".

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета