JCI Плевен организира второ "Езиково кафе" в града

Това е чудесна възможност за всички – българи и чужденци, да упражнят чуждия си език в неформална обстановка

Да се говори чужд език е почти задължително умение в съвременния свят и трябва да се признае, че чуждите езици са трудни за овладяване от мнозина. Владеенето на втори чужд език става все по-масово сред младежите, които освен английски учат и немски, испански, италиански, френски, а понякога и по-редки езици.

От JCI Плевен са наясно с тази тенденция и това всъщност е една от главните причина да решат да организират второ "Езиково кафе" в град Плевен. Събитието ще се проведе в "Щипка любов" на 19.10.2017г. (четвъртък) от 19.00 до 21.00  часа. Програмата включва интересни екипни игри с цел повишаване на отборните и презентаторските умения. Очакват се посетители от 6 до 8 различни националности.

"Това е чудесна възможност за всички – българи и чужденци, да упражнят чуждия си език в неформална обстановка. А именно това е един от най-добрите методи за учене, тъй като е практически, гъвкав и провокира участниците да мислят творчески", информират от JCI Плевен.

"Много от вас вероятно са запознати с легендата за Вавилонската кула. Това всъщност е и темата на второто “JCI Language Cafe”. Вдъхновени от историята и осъзнавайки как различните езици имат силата да разделят хора и съдби, ние ще се постараем да направим точно обратното. Събитието ни е възможност да намерим нови приятели и да опознаем нови светове. Всеки човек е посланик на своята страна независимо къде се намира, така че със сигурност посетителите ще могат да чуят интересни истории и любопитни факти, които да оставят следа в тяхното съзнание", допълват от младежката организация.