Билетите за "Капаро за трима" вече са в продажба - pleven.utre.bg

Билетите за "Капаро за трима" вече са в продажба

16 октомври 2017, 12:51 | plevenutre.bg

Duli и компания ще разсмиват плевенчани на 17 ноември в читалище "Съгласие"

Както вече писахме супер комедията "Капаро за трима" се завръща на плевенска сцена! Това ще се случи на 17 ноември от 19.30 часа в ч-ще "Съгласие", а билетите вече са в продажба на касата на читалището. За допълнителна информация се обадете на телефон 0886527739.

Популярният изпълнител и артист Дулислав Дулев, по-известен като Duli, ще зарадва отново съгражданите си от града на Панорамата с хитовото представление. Заедно с него на сцената ще бъде и добре познатата му музикална половинка - Асен Кукушев, с когото са част от RDMK. В постановката участват още Косьо Лунгов, Станислав Пеев, Ева Демирева, Захари Танев и Поли Маркова. 

Припомняме, че "Капаро за трима" дебютира на плевенска сцена в края на 2016 г. и предизвика истински фурор. През изминалото време представлението бе оценено подобаващо - получи две награди от Балканския фестивал и номинация за най-престижната награда в театъра - АСКЕЕР. Признание, с което могат да се похвалят много малко частни трупи.

Още за събитието във Фейсбук


Бизнесмен, боксьор и народен лечител стават жертви на имотна измама и са принудени да съжителстват заедно, докато се опитват да се спасят от подлия хазяин, бившата му жена, агресивен домоуправител-багерист и кокетна съседка. Дали трябва да се спасяват от ситуацията или от самите себе си и на какъв климат вирее южноафриканската фалосовидна папрат? Всичко това може да разберете само, ако гледате "Капаро за трима".


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета