Плевенчанин в битка за "Grandbeatbox battle 2018" в Швейцария (Видео)

19-годишният талант положил много труд и усилия, за да развие бийтбокс уменията си

С радост разбрахме, че плевенчанинът Иван Цачев - BassBro ще се бори за титлата "Grand Beatbox Battle 2018" в Швейцария - бийтбокс контест, в който участват най-талантливите бийтбоксъри от цял свят.

19-годишният талант положил много труд и усилия, за да развие бийтбокс уменията си. В рамките на година спечелил "Beatbox battle Burgas", "Beatbox Battle fun city Varna", "Warm up Beatbox battle Plovdiv" и "The best Beatboxer Maker Gabrovo". Вицешампион е на България за 2017 г., а освен това е организирал събитие и в Плевен.

Международното състезание във Варна изстреляло Иван на най-големия формат в света "Grandbeatbox battle", като финалът му ще се проведе през месец март 2018 г. в Базел. В момента участниците са на по-ранен етап от надпреварата, като всеки от тях е направил специално видео в youtube, с което да се презентира пред аудиторията. Колкото повече гледания има даден клип, толкова повече се вдига рейтинга на съответния бийтбоксър и това ще е от значение за заключителната фаза на надпреварата.

Иван е студент в Пловдив, учи "Китаистика", но е амбициран да продължи да спомага развиването на бийтбокс сцената в България.