Турнето на "Grimaze" спира днес в Плевен - pleven.utre.bg

Турнето на "Grimaze" спира днес в Плевен

20 октомври 2017, 09:01 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Grimaze

    Идеята на "Grimaze" не претендира за оригиналност, но работи – клубно участие вечерта, а на следващия ден заедно с фенове, събиране на отпадъци

Kлубно участие вечерта, а на следващия ден - събиране на отпадъци

Tретото издание на турнето "Метъл за Смет", което се превръща в традиция за група "Grimaze", спира днес в Плевен. 

Идеята тръгва от инициативата “Да Живеем в Чистота”, която започват като страничка във фейсбук, където качват снимки от почиствания, които правят, пътувайки като група. Постепенно стотици други хора започват да пращат собствени снимки и инициативата събира над 7000 последователя и успява да изчисти над 280 000 литра отпадъци от природата. В един момент идеята за турнетата "Метъл за смет" идва натурално, защото хората, които подкрепят инициативата, започват да пращат запитвания за организирани съвместни почиствания.

"Grimaze" ще забие в Плевен тази вечер в "Rock 'n' Rolla club" от 23.00 часа. Утре, 21 октомври, ще се състои почистване на "малкия Кайлък" от 12:00.

"Чакаме се направо в 12:00 пред Музея на Виното. Който има нужда от превоз от Плевен до язовира - нека пише на страницата ни или в събитието", информират от групата.

Входът към концертите е дарение на стойност 5 лева, като приходите се ползват за развитие на “Да Живеем в Чистота”, консумативи за почистване, пътни и спане. От GRIMAZE осигуряват чували и ръкавици за почистване + “брутален метъл, който кънти от буса”, така че вие просто трябва да се включите с усмивка и желание.


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета