Слави: За рождения ден баща ми ми пожела да не се занимавам с политика

Мама Здравка гостува в шоуто на своя син

Слави Трифонов покани на гости в своето шоу мама Здравка. Тя бе акцент в рубриката "Нещо лично", като в продължение на час разказваше любопитни неща от историята на фамилията Трифонови.

"Не те пуснах на детска градина, защото трябваше да те уча да четеш, да пееш, да играеш. Като беше малък, много ревеше и хората казваха: "Той ще пее много хубаво, защото много реве", сподели Здравка Трифонова. Тя е от село Тодорово, което преди 1989 г. се е казвало Учиндол. Учила до седми клас там, след което продължила образованието си в Плевен.

"На един 24 май с мои приятелки, точно бяха пуснали един плат - цикламено сукно, решихме да си го купим. И до нас имаше една шивачка, която правеше рокли на всички актриси. Ние отидохме при нея и като се нагласихме вече с еднакви рокли, еднакви портмонета и еднакви шалчета и трите, и всички хора почнаха да ни гледат и да ни коментират, че сме еднакви, а ние трите се скарахме и се прибрахме", сподели история от живота си мама Здравка,цитирана от "24 часА"..

"С баща ти се запознах, като се връщах от бригада един ден. Вървяхме си с две приятелки, едната имаше среща с приятел на баща ти. И така на другата вечер се запознахме с него. Той после отиде войник и аз го чаках 2 години, беше в казармата в Хасково", разказа тя. Бащата на Слави пък е от Горна Митрополия.

Здравка каза, че Слави е бил много послушен като бил малък. "Още имам респект от теб. Ти си като един СЕМ за мен, като те видя примерно и не мога да псувам", добави Слави.

"Работих в мебелен завод 25 години. Тогава първата ми заплата беше 180 лева. Ходех с удоволствие на работа, защото бях дневна смяна и можех да си гледам децата и къщата. Тогава ходих с влака в Русия, ти даже ми поръча да ти купя едни ноти. Бяхме там 18 дена, беше много хубаво, всичко организирано. Когато пристигнахме в Киев, трябваше да сменят релсите на влака. Тръгнахме после, с часове пътувахме без да видим село, докато стигнахме Ростов. Това за мен беше едно голямо преживяване, бяхме и в Москва и в Санкт Петербург. Оттам си донесохме вилици, лъжици, аз си донесох и един газов котлон", сподели пред Слави майка му.

"От сутринта се притеснявам за предаването, не всеки може да седне тук. Аз всяка вечер гледам предаването, даже и на обед повторенията. После вече си почвам сериалите", каза Здравка Трифонова. "Добре е да се ожениш. Всичко си е с времето. Семейството е най-важното нещо", обобщи знатната плевенска майка.

"За рождения ми ден баща ми ми се обади и каза: "Честит рожден ден. И ти пожелавам да не се занимаваш с политика", разкри от своя страна пък шоуменът.