Владислав Николов е патрон на камп за първия национален отбор по мини футбол на България

Футболните традиции в Плевен са силни и аз се надявам повече талантливи момчета да попаднат в националния отбор, каза той

Под патронажа на народния представител от ГЕРБ Владислав Николов в Плевен се проведе камп за кандидати за националния отбор по мини футбол. Домакин на събитието е спортен комплекс „Замъка“.

"Футболните традиции в Плевен са силни и аз се надявам повече талантливи момчета да попаднат в националния отбол по футбол на малки вратички. Предстои европейско първенство през юни 2018-та, което ще се проведе в Полша и стискаме палци на бъдещия състав на националния ни отбор да постигне много успехи”, каза народният представител от ГЕРБ и патрон на Кампа  Владислав Николов.

15 състезатели от Плевен са във фокуса на вниманието на националния селекционер Николай Михов и неговия асистент Даниел Несторов. Шанс да станат част от първия национален отбор по минифутбол получиха Любомир Стоянов, Мариян Блажев, Крум Зарев, Илиян Николаев, Мартин Любомиров, Мартин Христов, Петър Марков, Любен Петков, Любомир Станев, Иван Николов, Борислав Мичев, Антонио Попов, Валентин Стоянов, Георги Великов и Тихомир Трифонов, определени от  екипа на БАМФ – Плевен с президент Димитър Николов като състезатели с нужния потенциал, качества и спортна форма.

Селекцията на състезатели започва от Плевен. Камп за кандидати за националния отбор по мини футбол ще се състои във всички областни градове