Създателите на "Ходил ли си в Плевен ми кажи?" с нов музикален проект

Премиерата на "Старият рап" ще е на 1 ноември

"Ходил ли си в Плевен ми кажи?" Със сигурност, всеки от вас е чувал този припев. Март месец се зарадвахме на изключително музикалното парче на момчетата от DMS. Те се разписаха в историята с първата песен за Плевен, обявена за рап химн на града, като в рамките на 3 минути разказаха не малко неща за родното ни място. Песента доби доста популярност и успя да събере близо 100 000 гледания. При това без видеоклип! Което показва, че в Плевен можем да се обединяваме около хубавите неща!

"Благодарни сме за подкрепата, на нашите хора, доказаха, че не сме просто хейтъри", сподели актьорът, изпълнител, стоящ зад припевите на DMS - Дули "Подкрепата ни вдъхнови да направим и новото си парче, което ще се казва "Старият рап"! Колаборацията ни с Мудничкия е успешна от години, а третият ни човек е .. Просто не искам да говоря за него, вие ще видите", допълва той, уточнявайки, че премиерата на проекта ще е на 1 ноември.

А ние ще припомним, че на 17 ноември в читалище "Съгласие" Дули и компания ще представят постановката "Капаро за трима". Билетите вече са в продажба на касата на читалището!